GG – nuoret

Mikaelin seurakunnassa tykätään nuorista!

Nuoret kuvailevat Mikaelin nuorten toimintaa sanoilla ”toinen koti” tai ”iso perhe”. Sadat nuoret ovat toiminnassa mukana. Teemme tietoisesti työtä sen eteen, että kaikki tuntisivat itsensä tervetulleiksi.

Tule mukaan toimintaan!

Vakitoimintaan kuuluvat nuortenillat torstaisin, avoimet ovet arki-iltapäivisin, sekä isoskoulutus, johon suurin osa rippikoululaisista jatkaa. Välillä on järjestetty nuorten ALFA-kurssia ja tällä hetkellä toimivat kitara- ja bändikerhot. Nuorten messuja järjestämme kerran kuussa. Jos rippikoulustasi on kulunut jo pari vuotta, olet tervetullut mukeen K17-toimintaan. Leirejä, matkoja ja muu kivaa järjestetään pitkin vuotta. Uudet nuoret mahtuvat aina joukkoon!

Positiivisena haasteena on tarjota mielekäs toimintaympäristö myös aikuistuville nuorille, jotka kokevat Mikaelin kirkon kodikseen.

Tietoa Mikaelin nuorten toiminnasta saat IG-stooreja seuraamalla ja whatsapp-ryhmistä. Nuorten tapaavat GG:llä Mikonmökissä (Puutarhakatu 24). Sisäänkäynti Puistokadun puolelta sisäpihalta.

Kysy lisää

Seurakunnan työntekijät tekevät työtä suurella sydämellä, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää tai haluat jutella.

Somekanavilla:

Snäppi: mikaelinnuoret
IG: turunmikaelinnuoret
TikTok: Mikaelinnuoret
YouTube: MikaelinNuoret

Jonathan Westergård
jonathan westergård@evl.fi
040 341 7608

Sirpa Hiltunen
sirpa.hiltunen@evl.fi
040 341 7392

Arno Heinonen
arno.heinonen@evl.fi
040 341 7403