Pienryhmät

Mikaelin pienryhmät ovat kaikille avoimia pienempiä porukoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua paremmin muihin ja saada ympärilleen ihmissuhdeverkosto, jonka suojissa voi jakaa elämää, etsiä ja haparoida, harrastaa ja kasvaa  uskossa. Ryhmät ovat tyyliltään ja aihepiiriltään erilaisia ja monimuotoisia, mutta yhteistä jokaiselle on kolme ydinarvoa: armo, rakkaus ja ilo.

Seitsemän veljestä

Olemme työikäisistä miehistä koostuva porukka, joka tapaa joka toinen perjantai klo 19 vaihtuvassa paikassa. tule mukaan nauttimaan yhdessä olemisesta, Jeesuksesta ja välillä lähimmäisten auttamisesta. Tiedustelut: pietari.skytta@gmail.com.

Love people

Miten voisin olla Taivaan Isän rakkauden välikappaleena? Kokeile olisiko Love People sinun tapasi.

Olemme silloin tällöin läsnä ja kuulolla Turun katukuvassa rukouksin ja kahvipannu kuumana. Palvelemme kadun kulkijoita niskahieronnan ja kuuntelevan korvan merkeissä ja rohkaisemme ja kutsumme mukaan seurakuntaan.

Katuiltojen lisäksi tapaamme silloin tällöin inspiroitumaan, rohkaistumaan, rukoilemaan ja etsimään uusia tapoja kohdat ja rakastaa ihmisiä Jeesukselle.

Tiedustelut: hanne.tuulos@evl.fi

TAIDERYHMÄT

Suti ja Savi

*Tule ilmaisemaan iloa, surua ja kiitollisuutta maalaten, piirtäen ja muovaten. 

*Ihmettele Jumalan luomien värien, viivojen ja muotojen hoitavaa ja virkistävää rikkautta.

*Sinun ei tarvitse osata mitään.

*Jos sinulla on paperia, siveltimiä ja värejä, ota mukaan. Parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 18-20 Mikonmökissä. Tiedustelut: outivalo@gmail.com

Mikael Akva

Akvarellimaalausta parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18-2o seurakuntakodin Klubi-tilassa asiantuntevan opettajan opastuksella.

Tiedustelut: outivalo@gmail.com

MAANANTAINEULOOSI

Huom! Uutta toimintaa kesäksi.

Maanantaina 29.5. alkaa Mikonmökissä uusi, hauska ”Maanantaineuloosi”.

Tule mukaan ja innostu näistä leppoisista hyvänmielen neuletreffeistä. Opastajia löytyy paikalta, joten saat myös tarvittaessa apua omien kutimiesi kanssa. Joka kerta pieni hartaus jossakin vaiheessa. Mukaan ehdit hyvin työpäivän jälkeen ja voit olla myös vain osan iltaa.

Joko puikkosi ja lankasi on pakattu? Jos mietit olisiko tämä sinun juttusi, pirauta Millalle: 045 1109311.

Tervetuloa piipahtamaan, viivähtämään, levähtämään tai tutustumaan!