Sunnuntai

Mikael Aamu klo 11

Mikaelissa aamujumalanpalvelus alkaa tunnin myöhemmin, jotta useampi ehtisi mukaan. Juurevassa kirkkovuoden teemoja seuraavassa Mikael AAMU -messussa klo 11 kajahtavat perinteisemmät virret ja tuttu liturgia. Voit kirjoittaa rukouspyyntöjä ja saada ehtoollisen aikana henkilökohtaista rukousta rukouspalvelussa. Messun päätyttyä pääset tutustumaan muihin seurakuntalaisiin kirkkokahvilla ja SuperSunnuntaina lounaalla.

Mukaan messuryhmään?

Mikael AAMU -messua tehdään yhdessä seurakuntalaisten kanssa, joten halutessasi voit tulla mukaan johonkin neljästä messuryhmästä. Ryhmät toteuttavat yhdessä vuoroviikoin monenlaisia jumalanpalvelustehtäviä kolehdinkeräämisestä ehtoollisella avustamiseen. Yksi ryhmä on mukana n. kerran kuussa. Kysy lisää: hanne.tuulos@evl.fi tai 040 341 7017.

Mikael ILTA klo 16

Mikael ILTA alkoi löytää muotoaan, kun aloimme kehittää 2000-luvulle sopivaa yhteisöllistä messua yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tyyliä nuorennettiin, kulttuuria kevennettiin, sanomaa syvennettiin ja musiikkiin saatiin oma bändi, jonka nimeksi on sittemmin tullut MikaeLove. Niin syntyi Mikael ILTA (ent. Mikaelmessu), johon kuuluu innostava aloitus, varustava opetus, lapsille pyhäkoulu kolmessa eri ikäryhmässä, ehtoollinen, rukouspalvelu ja yhteinen iltapala.

Mukaan tekemään?

Mikael ILTA on seurakuntalaisten yhdessä toteuttama. Tule kirkkoon jo klo 15, niin saat helpon ja tärkeän messutehtävän. Klo 15 alkaen rukoilemme myös messun puolesta. Lisätietoja: pasi.jaakkola@evl.fi tai 040 341 7412.

(Parillisilla viikoilla)

Mikael ILTA on myös yhteisö (ks. Olohuone)

SuperSunnuntai

Noin kerran kuussa Mikalissa järjestetään sunnuntai, jolloin seurakunnassa tapahtuu koko päivän. Voit aloittaa klo 11 alkavasta AAMU -messusta, syödä lounasta seurakuntakodissa ja sen jälkeen osallistua vaihtuvaan ja monimuotoiseen toimintaan kiinnostuksesi mukaan.

Aikuisille järjestetään ohjelmaa seurakuntakodin puolella ja Klubi-siivessä klo 14.30 – 16 välillä kun taas Mikonmökki muuttuu klo 14.15 alkaen Lasten- ja perheiden taloksi. Sinne voi tulla koko perheenä tai lapset voivat osallistua itsenäisesti. Lastentalon lopuksi on perheille välipalatarjoilu.

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jonka lopuksi on tarjolla iltapalaa kaikille. Klo 17.30 avautuu Mikonmökissä Kansainvälinen kahvila (International Cafe) jatkopaikkana niille, jotka haluavat rupatella vielä pidempään kahvikupin äärellä.

Kevään 2022 SuperSunnuntait

järjestetään 27.3. 18.4. (huom. pääsiäismaanantai!) ja 22.5.