OLOHUONE – Mikaelin aikuiset

Haluamme että Mikaelissa kukaan ei jää yksin. Siksi teemme paljon muutakin yhdessä kuin kohtaamme jumalanpalveluksissa.

Mikaelissa käy paljon työikäisiä aikuisia. Järjestämme olohuoneiltoja, juhlia ja muita tapaamisia, joissa on aikaa tutustua toisiimme ja kuulla kuulumisia.

Välillä teemme yhdessä jotakin ilahduttaaksemme kotikaupunkiamme, esim. kohtaamme ihmisiä kahvipöydän äärellä lähiöissä ja kävelykadulla ja järjestämme satunnaisia hyvän mielen tempauksia.

Lisäksi viikolla kokoontuu pienryhmiä ja porukoita Raamatun, rukouksen tai esim. taiteen, liikunnan ja lemmitoiminnan äärelle. Mukaan yhteisön toimintaan pääsee myös esim. syksyisin alkavan Alfa-kurssin kautta, jolle jatkoksi keväisin pyörii kasvukurssi.

Seurakunnassa kokoontuu lisäksi aktiivinen maahanmuuttajataustaisten yhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen löytää paikkansa, tutustuu ihmisiin ja löytää ystäviä seurakunnasta – myös yli kieli- ja kansallisuusrajojen.

Olohuoneillat

Olohuoneilloissa kerran kuussa sunnuntaisin klo 17.30 tapaamme toisiamme nyyttäreiden, yhteisen jakamisen, rukouksen ja laulun äärellä.

Juhlat

Seurakunnassa täytyy olla myös hauskaa. Silloin tällöin järjestämme koko yhteisön juhlia. Viime vuoden kohokohtia olivat esim. syksyn Valon juhla ja pikkujoulut sekä kevätkesän viihtyisät grillijuhlat. Aikaisemmin olemme järjestäneet erilaisia teemajuhlia, esim. hippibileitä.

Kansainvälinen kahvila

Kansainvälinen kahvila Mikonmökissä sunnuntaisin klo 17.30 on kohtaamispaikka niin kantasuomalaisille kuin maahanmuuttajataustaisille.

PIENRYHMIÄ

Mikaelista löydät myös pienryhmiä ja porukoita moneen lähtöön. Tutustu pienryhmiimme täällä!

KesätoimINTAA

Piknikraamis 19.6. – 7.8. sunnuntai-iltaisin klo 17 Kupittaanpuistossa Paviljongin lähellä vaihtuvien vetäjien johdolla.

Kesämessut su 12.6., 14.8. ja 28.8. klo 16 Mikaelinkirkossa.

Kysy lisää

Pasi Jaakkola
pasi.jaakkola@evl.fi
030 431 7412

Hanne Tuulos
hanne.tuulos@evl.fi
040 341 7017