Lauma

Lapsiperheiden yhteisö

Mikaelin lapsiperheiden määrä on ollut koko ajan kasvussa ja uusien kavereiden kanssa on mukava tavata muulloinkin kuin messuissa. Pidämme tärkeänä arvona, että lapset saavat seurakunnan kautta kristittyjä kavereita. Siksi perustimme oman porukan lapsiperheille. Kokoonnumme n. kerran kuussa Mikael ILTA -messujen ulkopuolella.

Luvassa on hauskoja kohtaamisia lapsille vanhempineen. Tuemme kristillistä kasvatusta, retkeilemme, leikimme ja viihdymme yhdessä eri tavoin. Kesäisin myös järjestämme suosittuja kesäleirejä.

Mukaan olet tervetullut riippumatta siitä, oletko jo käynyt Mikael ILTA -messuissa vai löysitkö meidät ensimmäistä kertaa nyt netistä. Mistä hyvänsä syystä kaipaatkin lapsinesi porukkaa, jonka kanssa touhuta ja tavata muita lapsiperheitä, tule rohkeasti mukaan.

Kirkonmäkitapahtumat

Muutaman kerran vuodessa Mikaelin kirkonmäellä järjestetään isompi perhetapahtuma, jossa on ollut satamäärin kävijöitä. Mäeltä ja kirkosta löytyy silloin puuhaa kaiken ikäisille.

Kirkon ovet ovat auki tutustumiselle, useasti kanttori esittelee lapsille urkuja ja ympäri kirkkoa löytyy erilaisia toimintapisteitä sekä lapsille että aikuisille. Kasvomaalarin vastaanotollakin kannattaa käväistä. Pääsiäisen aikaan ohjelmassa on usein ollut draamallinen pääsiäisvaellus.

Pihalla odottavat esimerkiksi kiltit rapsuttelukoirat hellijöitään ja liikunnallinen rastirata kutsuu lapsia ja lapsenmielisiä. Joka kerta on myös tarjoilua, kuten grillimakkaraa tai lettuja.

Suosittuja vieraita menneissä Kirkonmäki-tapahtumissa ovat olleet mm. paloauto, pomppulinna, poliisihevoset, vetokoirat, ratsastusponit ja tanssivat koirat.

Kysy lisää

Pasi Jaakkola
pasi.jaakkola@evl.fi
030 341 7412

Jessica Alakärppä
jessica.alakarppa@evl.fi
040 341 7387